"Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)" Projesi-Tarımsal Gıda Forumu
09-04-2021

"Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)" Projesi-Tarımsal Gıda Forumu

İlgi: TOBB’nin 06.04.2021 tarihli ve 34221550-720- 3543 sayılı yazısı.

Sayın Üyemiz,

İlgi kayıtlı yazıda, Avrupa Birliği'nin sağladığı mali destekle TOBB ve "Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği" (EUROCHAMBRES) işbirliğinde yürütülmekte olan "Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)" projesi kapsamında, çevrim içi olarak "Tarımsal Gıda Forumu" etkinliği gerçekleştirilecektir. Tarımsal Gıda Forumu, endüstri liderlerini, politika yapıcıları, çiftçileri, tarımsal gıda tedarik zinciri aktörlerini ve diğer kamu kurumlarını, 4 farklı oturum, paneller ve interaktif yuvarlak masalar aracılığıyla, "tarımsal gıda" alanındaki temel konuları tartışmak için bir araya getirecektir. TOBB ve EUROCHAMBRES işbirliğinde 21-22 Nisan 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan "Tarımsal Gıda Forumu" etkinliği, aşağıdaki konularda dört interaktif oturumdan oluşmaktadır:

· Avrupa Yeşil Mutabakatı
· AB-Türkiye Tarım Politikalarındaki Gelişmeler
· Gıda Kalitesi Gereklilikleri
· Çiftlikten Çatala Stratejisi
· Döngüsel Ekonomi
· Dijitalleşme ve Tarımsal Teknoloji
· KOBİ Aile Çiftlikleri ve Kadın Tarım İşletmesi Girişimcileri

Etkinliğe katılmak için gündemin de yer aldığı https://events.tebd.eu/event/Agri-Food-Forum internet adresinden kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Etkinlik 21 Nisan 2021 tarihinde, 11:00-12:30 saatleri arasında açılış oturumu ile başlayacak olup, etkinlik boyunca Türkçe ve İngilizce simültane çeviri sağlanacaktır.

Bilgilerini ve "Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)" projesi çerçevesinde düzenlenecek olan "Tarımsal Gıda Forumu" etkinliğine katılımınızı rica ederiz.

Saygılarımızla,