İİT Helal Fuarı ve 7.Dünya Helal Zirvesi
23-02-2021

İİT Helal Fuarı ve 7.Dünya Helal Zirvesi

Odamıza iletilen yazı ile, İslam Ülkeleri Standardlar ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC) ve İslam Ticaretini Geliştirme Merkezi (ICDT) işbirliği, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) kararları ile yapılan işbirliği anlaşmaları çerçevesinde Discover Events tarafından düzenlenen 8. İİT Helal Fuarı ve 7. Dünya Helal Zirvesi’nin bu yıl 25-28 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenleneceği bilgisi paylaşılmıştır.

Yazıda devamla; söz konusu fuarın ve zirvenin “Yeni Çağ ve Yeni Normaller: Helal Üretim ve Tüketim” teması ile İstanbul Kongre Merkez’inde gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Fuar ve zirve hakkında detaylı bilgilere aşağıda yer alan web siteleri ve telefon numaraları vasıtası ile ulaşabilirsiniz.

www.worldhalalsummit.com.tr

www.helalexpo.com.tr