LETONYA ONLINE İKİLİ GÖRÜŞMELER
31-08-2020

Letonya Ticaret ve Sanayi Odası'nın 27.08.2020 tarihli elektronik postasına istinaden;

Letonya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Birliğimize ilettiği ilgide kayıtlı elektronik postada, Letonya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Avrupalı şirketlerin katılımıyla online ikili görüşmelerin  gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

25-26 Eylül 2020 tarihinde ağaç işleme, inşaat, metal işleme, tekstil ve kozmetik sektörlerinde; 9-10 Ekim 2020 tarihlerinde ise bilişim ve iletişim teknolojileri, elektronik, tasarım, ulaştırma ve lojistik, gıda işleme sektörlerinde gerçekleştirilecek olan ikili görüşmeler Cisco Webex programı üzerinden düzenlenecektir. Söz konusu etkinliğin detaylarına Birliğimiz web sayfası https://www.tobb.org.tr/ "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Ülke Duyuruları/Letonya" bölümünden ulaşılabilmektedir.