MHP'DEN BİGA TSO’YA ZİYARET
2021-03-03 13:51:00
MHP HEYETİ, BİGA TSO’YU ZİYARET ETTİ.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Biga İlçe Teşkilatı Başkanı Salih Altınkaya, parti ilçe yönetimi ile birlikte 19 Şubat 2021 Cuma günü saat 11.30’da Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. MHP heyetini Oda’ya gelişlerinde Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Erdoğan, Cüneyt Oflaz ve Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu karşıladı.
Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, MHP İlçe Başkanı Altınkaya’ya öncelikle Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür etti. Doğan, MHP heyetine Biga ekonomisi ve devam etmekte olan projeler ile Oda faaliyetleri hakkında heyete kapsamlı bilgiler verdi.