TOBB ETÜ BİGG GARAJ Hibe Programı 2020-02
2021-04-05 11:44:00

TOBB ETÜ BİGG GARAJ Hibe Programı 2020-02

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza iletilen 24.03.2021 tarih ve 3008 sayılı yazıda, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nden gelen yazıya atıfta bulunularak, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi bünyesindeki Teknoloji Transfer Ofisi’nin TÜBİTAK BİGG (Bireysel Genç Girişim) Programı kapsamında 2020-02 çağrı döneminde Hacettepe TTM ile ortak yürütülecek ve online olarak gerçekleştirilecek tanıtım, eğitim ve mentörlük faaliyetlerini içeren BİGG Garaj Programı'nın açıldığı ve teknogirişimcilerin katılımının beklendiği ifade edilmiştir.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, 2015 yılından beri yürütücüsü olduğu TÜBİTAK BİGG (Bireysel Genç Girişim) Programı kapsamında, teknoloji ve yenilik tabanlı Ar-Ge projeleri için eğitimler ve mentölükler vererek sürdürdüğü faaliyetler sonucunda, 7 çağrı döneminde 69 girişimcinin kendi işini kurması için 9.800.000 TL hibe almasını sağlamıştır.

TOBB ETÜ BİGG GARAJ Hibe Programı'na linki tıklayarak ulaşabilirsinzi.

Bilginize sunarız.