İŞ YERLERİ İÇİN ANİMASYONLU AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ
22-06-2021

İŞYERLERİ İÇİN ANİMASYONLU AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ

Herhangi bir afet durumunda üretimin ve ticaretin en az seviyede etkilenmesinin sağlanabilmesi için işletmelerin de doğal afetlere karşı hazır olması gerekmektedir. İş dünyası afetlere karşı ne kadar hazır olursa Türkiye ekonomisinin de sürdürülebilirliği o denli kuvvetli olacaktır.

TOBB tarafından, birliğin faaliyetleri devam ederken İçişleri Bakanlığı ile de "2021 Afet Yılı" çalışmaları kapsamında "TOBB-AFAD Eğitim İşbirliği Protokolü" imzalandığı bildirilmiştir.

Söz konusu protokol kapsamında AFAD tarafından iş yerleri için yeni hazırlanan animasyonlu afet farkındalık eğitimi videosuna https://youtu.be/a6_O_aXy5zo linki üzerinden erişebilirsiniz.