KOSGEB Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Online Bilgilendirme Semineri
13-01-2022

Covid-19 Kapsamında Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı” Bilgilendirme Webinarına Davetlisiniz…

Sayın Üyemiz,

Odamız ve Çanakkale KOSGEB işbirliğinde 13 Ocak 2022 Perşembe günü saat 11:00'de video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek ‘Covid-19 Kapsamında Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı” bilgilendirme webinarına katılmanızı rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Saygılarımla,

Şadan DOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Etkinlik “Microsoft Teams” uygulamasıyla gerçekleştirilecek olup; adı geçen uygulamanın akıllı telefonlara indirilmesi gerekmektedir.

Microsoft Teams uygulaması olmayanların Google Chrome tarayıcısı üzerinden etkinliğe katılımı da mümkündür.

Etkinlik saatinde aşağıdaki linke tıklayarak veya Google Chrome tarayıcısına yapıştırarak katılım sağlanabilir.