Türkiye-Bulgaristan HEİK I. Dönem Toplantısı
26-10-2020

Ticaret Bakanlığı'ndan alınan yazıda, Türk-Bulgar Hükümetlerarası Ekonomik İşbirliği Komisyonu (HEİK) I. Dönem Toplantısı ve Türkiye-Bulgaristan İş ve Yatırım Forumu'nun, Sayın Bakanımız Ruhsar PEKCAN ile Bulgaristan Ekonomi Bakanı Lıçezar BORISOV eşbaşkanlıklarında 25 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirileceği iletilmektedir.

Bahse konu toplantı hazırlıklarında faydalanılmak ve toplantıda gündeme getirilmek üzere, Türkiye-Bulgaristan ticari ve ekonomik ilişkilerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine dair bilgi notlarının TOBB'a iletilmek üzere en geç 2 Kasım 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamızın bilgi@bigatso.org.tr  e-posta adresine iletilmesi gerekmektedir.