BİGA TSO’DAN HUZUREVİ’NDE İFTAR
2022-04-15 10:15:00
BİGA TSO’DAN HUZUREVİ’NDE İFTAR

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından her yıl düzenli olarak yapılan, ancak pandemi nedeniyle iki yıldır ara verilen geleneksel iftar, bu yıl da birlik ve beraberliğimizin pekiştiği mübarek Ramazan ayı münasebetiyle 14 Nisan 2022 Salı akşamı Biga Sağlık ve Eğitim Vakfı (BİSEV) Huzurevi’nde kalan sakinlerle birlikte yapıldı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın verdiği iftara Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, BİSEV Yönetim Kurulu Başkanı Servet Bayram, TSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile huzurevi sakinleri katıldı.

İftar öncesinde huzur evi sakinleriyle sohbet eden Başkan Doğan, "Sizleri zaman zaman ziyaret etmek, halinizi hatırınızı sormak en büyük dileğimiz. Sizlerin yüzünüzün gülüyor olması bizleri mutlu ediyor. BİSEV yönetimi ve personeli burada en iyi hizmeti vermek için çalışıyor. Bir aile ortamı gibi birlikte yaşıyorsunuz. Biga TSO olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Yeter ki sizlerin gülen yüzü solmasın. Bizler için kıymetlisiniz" dedi.