BİGA TSO HEYETİNDEN VERGİ DAİRESİNE ZİYARET
2022-02-02 14:11:00

BİGA TSO’DAN VERGİ DAİRESİNE ZİYARET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Biga Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine yeni atanan Ayten Çakmak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

01 Şubat 2022 Salı günü saat 14.00’te gerçekleşen ziyarete Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Akın, Hüseyin Erdoğan, Cüneyt Oflaz ve Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Genel Sekreter Mustafa Mutlu katıldı.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan ziyarette, TSO’nun faaliyetleri ve Biga ekonomisine ilişkin bilgiler vererek, Biga ekonomisinin kalkınması ve gelişmesi için vergi dairesinin büyük bir özveri ile çalıştığından söz etti.

Ziyarette ayrıca, iki kurum arasında bugüne kadar uyumlu bir çalışma ortamının mevcut olduğu belirtilerek, bundan sonra da devam etmesi temennisinde bulunuldu. Doğan, vergi dairesinin TSO ile iyi ilişkiler içerisinde olduğunu ve kentin ekonomik bağlamda kalkınmasında birlikte çalıştıklarını belirterek Vergi Dairesi Müdürü Ayten Çarmak ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Biga TSO’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakmak, Biga TSO yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.