BİGA TSO, TABLETLERİ 100’E TAMAMLADI.
2021-03-03 12:29:00

BİGA TSO, TABLETLERİ 100’E TAMAMLADI.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) katkılarıyla geçtiğimiz günlerde 85 adet klavyeli tablet bilgisayarı Bigalı öğrencilere ulaştırılmak üzere Biga TSO’da yapılan törenle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edilmişti.

Tablet sayısını 100’e tamamlama sözü veren Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, 17 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 14.00’te Biga Kaymakamlığı’nda yapılan toplantıda 15 adet klavyeli tableti Kaymakam Mustafa Can'a teslim etti. Tablet teslim programında İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Başarır ve Genel Sekreter Mustafa Mutlu da hazır bulundu.