BİGA TSO MECLİS ÜYELERİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU.
2022-05-23 13:28:00

BİGA TSO MECLİS ÜYELERİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, meclis üyeleri arasında kaynaşmayı artırmak amacıyla düzenlediği sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere bir yenisini daha ekledi.

Biga TSO meclis üyeleri hem Biga’nın doğal güzelliklerini ve tarihi zenginliklerini tanımak, hem de günlük hayatın yoğun temposundan biraz uzaklaşarak 22 Mayıs 2022 Pazar günü Karabiga’da doğa yürüyüşünde buluştu.

22 Mayıs Pazar günü sabah saat 10:00'da Biga’nın eşsiz köşelerinden Karabiga Beldesi’nde yapılan kahvaltının ardından Biga TSO organ üyeleri, aileleri ve çocukları unutulmaz bir gün yaşadı.

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ve eşi, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Servi ve eşi, İlçe Emniyet Müdürü Emre Bolat ve eşi, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, meclis üyeleri ve Oda personeli ile ailelerinin çok güzel bir havada toplu olarak yaptığı yürüyüşünün ardından milattan önce 7. yüzyılda Milet koloni kenti olarak kurulan Priapos Antik Kenti kalıntıları ve Karabiga’nın mavi bayraklı plaj ve sahilinde gezi ve incelemelerde bulunuldu.

Biga TSO üyelerine yönelik gerçekleştirilen tarih ve doğa yürüyüşü faaliyetlerinin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini vurgulayan Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, doğa yürüyüşü sonrası yaptığı açıklamada, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra sportif etkinlikler düzenleyerek üyelerimiz arasında birliktelik ruhunu daha da pekiştirmek istediklerini söyledi.