İŞKUR VE MESLEKİ EĞİTİM MERKEZLERİNİN MESLEKİ EĞİTİME YÖNELİK DESTEKLERİ BİGA TSO’DA ANLATILDI
2022-04-01 11:58:00
Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası, İŞKUR ve Biga Mesleki Eğitim Merkezi (MEM) işbirliğinde mesleki eğitim belge, eğitim ve istihdam teşvikleri 31 Mart 2022 Perşembe günü saat 11.00’de düzenlenen seminerde anlatıldı.
Bilgilendirme toplantısına Biga TSO Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Erdoğan, Biga Mesleki Eğitim Merkezi (MEB) Müdürü Tahsin Ergün, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Çanakkale İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, İŞKUR Biga Hizmet Merkezi Müdürü Emrullah Narin, sektör temsilcileri ve mali müşavirler katıldı.
Toplantıda Biga MEM Müdürü Ergün tarafından, mesleki eğitim merkezlerinin işleyişi, verilen eğitimler ve belgeler ile sağladığı avantajlar ile ilgili kapsamlı bir sunum yapıldı.
Toplantının son bölümünde İŞKUR İl Müdürü Yavuz tarafından da işbaşı eğitim programları ve istihdam ile ilgili sağlanan teşvikler hakkında bilgilendirme yapıldı.