“KRİZ DÖNEMİNDE İŞLETME YÖNETİMİ” BİGA TSO’DA ANLATILDI.”
2022-05-15 11:34:00

“KRİZ DÖNEMİNDE İŞLETME YÖNETİMİ” BİGA TSO’DA ANLATILDI.”

Üyelerinin ve çalışanlarının ihtiyacı olan kurumsal ve kişisel gelişim eğitimleri kapsamında Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda 12 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 19.30’da “Kriz Döneminde İşletme Yönetimi” semineri yapıldı.

Yaklaşık iki saat süren ve “Krizinizi nasıl alırsınız?” sorusuyla başlayan seminerde; İzgören Akademi’den Ömer Emre Kaya tarafından “kriz oluşmadan önce, öngörü ve önlem, kriz ortamında stratejik yönetim, çalışanlara ve yöneticilere kriz yönetim becerilerini kazandırma, krizden ders almak ve krizleri fırsata dönüştürme” konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

Her fırsatta eğitimleri desteklediklerini belirten Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan “Biga Ticaret ve Sanayi Odası olarak üye eğitimlerine çok önem veriyoruz. Üyelerimize yönelik eğitimlerimiz bundan böyle de devam edecek. Eğitim konuları, üyelerimizden gelen anket sonuçlarına göre Eğitim Komisyonumuz tarafından dikkatle seçilmektedir. Düzenlenen eğitimlerle üyelerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sunmayı sürdürmeyi hedefliyoruz. 2022 yılı eğitim planımızda yer alan eğitim başlıklarından biri olan “Kriz Döneminde İşletme Yönetimi” ile ilgili seminerimizi düzenlemiş bulunmaktayız. Bir sonraki eğitim seminerimiz 23 Mayıs’ta yine İzgören Akademi’den sayın Ece Üvey ile “Satış ve Pazarlama Yönetimi” olacak. Tüm üyelerimizi ve çalışanlarını bu semineri şimdiden ajandalarına not etmelerini rica ediyorum.” dedi.