Üyelerimize Online Eğitim Hizmetleri
2020-11-03 14:47:00

Sayın Üyemiz,

Biga Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) A.Ş. işbirliği ile ücretsiz ONLINE eğitim alma imkanı sunulmaktadır.

Üyelerimiz eğitim hizmeti sunulan www.abigemakademi.com web sitesi üzerinden 7 gün 24 saat diledikleri zaman sisteme dahil olabilecekler ve ister telefondan, ister tabletten veya bilgisayardan eğitimlere ulaşabileceklerdir. Site üzerinden, temel işletme yönetiminden kişisel gelişime kadar çeşitli konularda eğitim alabilecek olan üyelerimiz, her bir eğitim modülünü tamamladıklarında e-sertifika alma hakkı kazanabileceklerdir. Üyelerimizin çalışanları da eğitim gibi hem zaman hem maliyet gerektiren zorluklarla baş etmek zorunda kalmadan eğitimlere kendilerinin belirleyecekleri zaman dilimlerinde katılabilecekler. Bu sayede, üyelerimizin iş hayatında öne çıkmaları, yaptıkları iş ve işlemlerin teorisini pratik olarak öğrenmeleri ve uygulama için ön çalışma yapmaları için kişisel gelişime katkı sağlanacaktır.

BiTıklaAvrupa.com, Türk firmalarının dünyanın en büyük e-ticaret sitesi amazon.com üzerinden 5 dilde, tüm AB ülkelerine e-ihracat yapmalarını destekleyecek bir eğitim programıdır. Biga Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri için ücretsiz olarak düzenlenecek eğitim seminerleri, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi eğitmenleri ve amazon.com ekipleri tarafından verilecektir. E-ihracatta yatan potansiyel, Amazon'un satıcılara sunduğu fırsatlar ve Amazon üzerinden e-ihracat yapabilmek için gerekli adımlar gibi başlıkları kapsayan eğitim seminerleri online olarak gerçekleşecektir. Eğitim programı firmalara Avrupa'ya e-ihracat yolunda baştan sona rehberlik etmeyi amaçlamaktadır.

akademi.ticaret.gov.tr, Türk ticaret ve ihracat ekosisteminin güçlendirilmesi temel amacıyla Ticaret Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Sanal Ticaret Akademisi", girişimci, tüccar, sanatkâr, öğrenci, profesyonel çalışan ve kariyerlerine katkı sağlamak isteyen tüm vatandaşlarımıza yönelik sertifikalı eğitimlerin yer aldığı uzaktan eğitim platformudur.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,