Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz'da kutlanan 'Gazeteciler ve Basın Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, özgür, bağımsız ve çok sesli basının, demokrasinin de güvencesi olduğunu söyledi.
Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yazılı, görsel ve işitsel yayın kuruluşlarında görev alan tüm basın çalışanlarının bayramını kutlayan Başkan Doğan, "Basınımız korona virüs ile mücadele sürecinde göz ardı edilemez bir rol üstlenmişlerdir" ifadelerini kullandı.
Basın çalışanlarının pandemi sürecinde fedakârca çalıştıklarını vurgulayan Doğan, "Basın çalışanlarımız bizim her zaman duyan kulağımız, gören gözümüz, konuşan dilimiz ve yazan elimiz olmuşlardır. Zor çalışma koşullarına rağmen fedakârca salgın sürecinde dahi herkes evlerine kapanırken onlar bizim habersiz kalmamamız noktasında cansiperane şekilde ellerinden gelenin en iyisini layıkıyla yapmışlardır, yapmaya da devam etmektedirler. Bu zorlu süreçte toplum yararını düşünen, ülkemizin bekasını önemseyen, en önemlisi de vicdani sorumluluklarını kendine temel ilke edinen basın mensubu arkadaşlarımızın her zaman yanında olmaya gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle sorumluluklarını, mesleğin gerektirdiği ahlaki değerleri göz önüne alarak, ülkemiz genelinde ve Bigamızda hedeflenen başarılara ulaşılmasına katkı sağlayan tüm basın emekçilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı can-ı gönülden kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.
-
2-4 Ekim tarihlerinde Biga’da buluşalım!
28/09/2026
-
Milletvekili Ayhan Salman ve AK Parti Heyetinden Biga TSO’ya Ziyaret
21/09/2026
-
20. BİGA FUARI İÇİN TEK YÜREK: GERİ SAYIM BAŞLADI!
17/09/2026
-
Biga TSO Heyetinden 20. Biga Fuarı İçin Biga Protokol 2-4 Ekim’deki Fuara Davet Edilmeye devam ediyor.
15/09/2026
-
Biga TSO Heyetinden 20. Biga Fuarı İçin Çanakkale Çıkarması: Protokol 2-4 Ekim’deki Fuara Davet Edildi
11/09/2026
-
Yönetim Kurulu Başkanımız Şadan Doğan, Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Ömer Bolat’ı Ticaret Bakanlığımızdaki makamında ziyaret etti.
05/09/2026
-
Yönetim Kurulu Başkanımız Şadan Doğan, İçişleri Bakan Yardımcımız Bülent Turan’ı makamında ziyaret etti.
04/09/2026
-
Yönetim Kurulu Başkanımız Şadan Doğan, KOSGEB Başkanımız Ahmet Serdar İbrahimcioğlu’nu makamında ziyaret etti.
03/09/2026
-
Yönetim Kurulu Başkanımız Şadan Doğan; Anayasa Mahkemesi Üyemiz Muhterem İnce’yi makamında ziyaret etti
03/09/2026


2026 Seçim Dilekçe
MERSİS
Yatırıma Destek
Ekonomi Dergisi
Mesleki Eğitim
TOBBES
Ekonomi Bülteni
TOBB2B 













