BİGA TSO HEYETİNDEN ÇANAKKALE ZİYARETLERİ

12/09/2023
Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır, Biga Fuarı Tertip Komitesi Başkanı ve Meclis Üyesi Erol Şener ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu 11 Eylül 2023 Pazartesi günü Çanakkale’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Biga TSO heyeti tarafından sırasıyla, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin ziyaret edildi.
Yapılan tüm ziyaretlerde çok samimi bir şekilde karşılanan Biga TSO heyeti, yaptığı görüşmelerde Biga’nın ticaret ve sanayisi, Biga’daki yatırım olanakları ve Biga Fuarı hakkında geniş bilgiler verdi. Başkan Doğan; Biga TSO önderliğinde, Biga’nın tüm dinamikleri ile birlikte bu yıl 29 Eylül-01 Ekim 2023 tarihlerinde 22 bin metrekarelik modern kapalı fuar alanında Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nın açılışını gerçekleştireceklerini belirterek, tüm Çanakkalelileri 29 Eylül 2023 Cuma günü 17’nci kez kapılarını açacak olan Biga Fuarı’na davet etti.
Diğer Haberler
-
Başkan Doğan'dan Ramazan Bayramı mesajı
28/03/2025
-
Biga OSB yatırımcıları iftarda buluştu
21/03/2025
-
Biga TSO'da Dilay Şen Bitirim genel sekreter olarak göreve başladı
19/03/2025
-
Biga TSO Akreditasyon Denetiminden Geçti
04/03/2025
-
Biga TSO, Bahçeşehir Koleji ile indirim sözleşmesi imzaladı
21/02/2025
-
Biga'ya Bölge İhtisas Okulu kuruluyor
21/01/2025
-
BİGA TSO MECLİSİ YENİ YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI.
15/01/2025
-
BİGA TSO EKONOMİYE DEĞER KATANLAR ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI
17/12/2024
-
Yat İhtisas Serbest Bölgesi, Biga’yı dünyaya açacak
02/12/2024