Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Akın ve Tevfik Başarır, Fuar Komitesi Başkanı Cüneyt Oflaz ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu 20 Eylül 2022 Salı günü Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.
Yapılan ziyarette Başkan Doğan tarafından, Biga’nın ticaret ve sanayisi, Biga OSB genişleme sahası ve Biga’daki yatırım olanakları ile Biga Fuarı hakkında geniş bilgiler verildi. Doğan, Biga TSO önderliğinde, Biga’nın tüm dinamikleri ile birlikte 30 Eylül-02 Ekim 2022 tarihlerinde 16. Biga Fuarı’nın açılışını gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, fuara bu yıl yoğun talepler aldıklarını, standların tamamının şimdiden tahsis edildiğini, yeni düzenlemelerle stand taleplerine yardımcı olunmaya çalışıldığını, üretici firma ve markaların ilgisinin daha da arttığını dile getirdi. Doğan ayrıca fuar ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek, Vali Aktaş’ı ve tüm Çanakkalelileri 30 Eylül 2022 Cuma günü 16’ncı kez kapılarını açacak olan Biga Fuarı’na davet etti.
Karşılıklı bilgi alış-verişinin ardından Vali Aktaş, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek 30 Eylül 2022 Cuma günü açılışı yapılacak olan Biga Fuarı’na katılmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.
-
2025 Yılı Oda Aidatları 2. Taksit Ödemeleri Hk.
31/10/2025
-
Güney Marmara, Biga Fuarı’nda buluştu
21/10/2025
-
Biga iş dünyasından duygu yüklü toplantı
21/10/2025
-
Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda uluslararası iş birliği adımı
21/10/2025
-
Biga Fuarı’nda Biga tarihine damga vuracak büyük yatırımlar gündeme geldi
21/10/2025
-
3-6 Ekim tarihlerinde Biga’da buluşalım!
03/10/2025
-
MECLİS BAŞKANIMIZI KAYBETTİK!
26/09/2025
-
Birlik Beraberlik Kahvaltımızı gerçekleştirdik
14/09/2025
-
Biga’nın kanayan yarası için tarih belli oldu: 2027
05/09/2025


MERSİS
Yatırıma Destek
Ekonomi Dergisi
Mesleki Eğitim
TOBBES
Ekonomi Bülteni
TOBB2B 
















