İlgi: TOBB’un 29.03.2024 tarih ve 3460 sayılı yazısı.
Sayın Üyemiz,
İlgide kayıtlı yazıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda; başta Amazon Türkiye, Trendyol ve Yemeksepeti olmak üzere, Askon Design Center, Hipotenüs, Ideasoft, Ticimax ve TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) iş birliği ve katkılarıyla 25 Nisan 2024 tarihinde E-Ticarette Uzmanlık Eğitimi 4. etabı başlatılacaktır.
Çevrimiçi platformda başlatılacak olan E-Ticarette Uzmanlık Eğitimi; e-ticaret sektöründe nitelikli insan kaynağının artırılmasını ve KOBİ’lerin dijitalleşerek e-ticarete başlamasını sağlayacaktır. Aynı zamanda, kişilerin veya işletmelerin satış kabiliyetinin ve hacminin artırılmasını destekleyecektir. TOBB Türkiye E-Ticaret Meclisi tarafından sahiplenilen bu projede; 1 yıl içerisinde toplam 500 kişiye e-ticaret eğitimi verilmesi hedeflenmektedir. Bir eğitim grubunda en az 40 kişi olması ve toplam 52 saatlik çevrimiçi eğitimin 34 saatinin TOBB ETÜ SEM eğitmenleri tarafından geri kalanının ise sektörde profesyonel olarak görev alan uzman özel sektör temsilcileri tarafından verilmesi planlanmaktadır.
Bu sayede, akademisyen ve sektör temsilcilerinin vereceği dersler ile katılımcılara hem teorik hem de pratik bilgiyi eş zamanlı verilebilmesi hedeflenmektedir. Proje sonunda yapılacak değerlendirmeye göre de başarılı olan katılımcılara TOBB ETÜ SEM tarafından sertifika verilecektir.
Projenin bir diğer önemli katkısı ise 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve tüm ülkeyi yasa boğan depremden etkilenen ve e-ticarette uzmanlaşmak isteyenler için TOBB ETÜ SEM tarafından önceden belirlenen kontenjan dahilinde ücretsiz eğitim imkânı sağlamasıdır.
Projeye ait detaylar ve kayıt işlemleri, https://www.sem.etu.edu.tr/egitim/e-ticarette-uzmanlik-egitimi adresinden yapılmaktadır.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
Mustafa MUTLU
Genel Sekreter
-
Biga TSO’da KOSGEB destekleri anlatıldı
15/02/2026
-
Biga’da tarihi güç birliği
15/02/2026
-
Biga TSO’da bütçe ve projeler konuşuldu
15/02/2026
-
Biga TSO’da 2026’nın ilk meclis toplantısı yapıldı
13/01/2026
-
BİGA’NIN GÜÇLÜ SESİ, DEĞERLİ BASIN MENSUPLARIMIZLA BİR ARADAYDIK
09/01/2026
-
Biga TSO'da 'Ortak akıl' buluşması...
09/01/2026
-
Biga TSO’da Hedef Büyüdü: 2026 Bütçesi 23 Milyon TL
31/12/2025
-
Biga’nın Geleceği İçin Dev İmza
25/12/2025
-
Dijital Dünyada Kadın Girişimciler E-Ticaret & E-İhracat ve Vergi Eğitimi
23/12/2025


MERSİS
Yatırıma Destek
Ekonomi Dergisi
Mesleki Eğitim
TOBBES
Ekonomi Bülteni
TOBB2B 
















