İlgi: TOBB’nin 15.06.2021 tarihli ve 34221550-050.99- 5756 sayılı yazısı.
Sayın Üyemiz,
İlgi kayıtlı yazıda, KOBİ yöneticileri ve çalışanlarına yönelik olarak internet üzerinden "Turquality Destekleri Eğitimi" gerçekleştirilecektir. Eğitime ilişkin detaylı bilgi ekte sunulmaktadır.
TURQUALITY; uluslararası gelişme potansiyeli olan mal ve hizmet ihracatçısı şirketlerin faydalandığı devlet destekli bir markalaşma programıdır. Yararlanıcı şirketleri, yüksek katma değer oluşturan, küresel pazarlarda pazar payını artıran, güçlü markalaşma stratejisine sahip, üretimden satış ve satış sonrası hizmetlere kadar tüm süreçleri kapsayacak şekilde yönetsel bilgi birikimine sahip kurumsal yapılar hâline dönüştürmeyi ve uluslararası pazarda küresel marka haline gelmelerini hedefler. Ayrıca, bu markalar kanalıyla Türk malı imajının oluşturulmasını destekler. Eğitimde; mal ve hizmet ihracatında Turquality ve marka destek programları, bunların öngördüğü süreçler, şirketlere sağlanan faydalar, başvuru süreçleri, detaylı şekilde ele alınacaktır.
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından gerçekleştirilecek "Turquality Destekleri Eğitimi" sonunda katılımcılara soru-cevap imkanı verilecektir. Eğitimin %70'ine devam eden katılımcılar adına dijital doğrulanabilir katılım belgesi hazırlanacak ve e-posta adreslerine gönderilecektir.
-
Biga TSO Ailemiz Büyüyor: 2000. Üyemize Hoş Geldin Diyoruz!
12/06/2026
-
Yönetim Kurulu Başkanımız Şadan Doğan' dan Çanakkale ziyaretleri..
12/06/2026
-
Dünya tarihinin akışını değiştiren Granikos Savaşı’nın gerçekleştiği alanın “Tarihi Sit Alanı” olarak tescil edilmesi, medeniyetlerin buluşma noktası Biga’mız için tarihi bir dönüm noktasıdır.
08/06/2026
-
Ak Parti Çanakkale Milletvekilimiz Ayhan Gider ve partili heyet; yönetimimizi ve meclisimizi ziyaret etti.
05/06/2026
-
Bigaspor' umuzun bağış gecesi odamız ev sahiplendiğinde gerçekleştirildi.
26/05/2026
-
Yönetim Kurulu Başkanımız Şadan Doğan ve ekibinden Ankara ziyaretleri..
23/05/2026
-
KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ CUMHURİYETİMİZİN 102. YILINDA GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR!
18/05/2026
-
Vergi Denetiminde Yeni Yaklaşımlar ve Güncel Denetim Teknikleri bilgilendirme semineri
14/05/2026
-
Biga TSO ve Yapı Kredi'den üyelere özel işbirliği
05/05/2026


MERSİS
Yatırıma Destek
Ekonomi Dergisi
Mesleki Eğitim
TOBBES
Ekonomi Bülteni
TOBB2B 
















