Türkiye-Yunanistan Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 6. Toplantısı
26-12-2023

İlgi : Ticaret Bakanlığı'nın 19.12.2023 tarihli ve 92080516 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda, Türkiye-Yunanistan 6. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısı'nın 2 Şubat 2024 tarihinde ülkemizde düzenlenmesinin öngörüldüğü belirtilmekte olup toplantıda kullanılmak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden bir bilgi notu talep edilmektedir.

Konunun siz üyelerimize duyurularak, söz konu toplantı hazırlıklarında kullanılmak üzere, Yunanistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 2 Ocak 2024 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar Odamıza (ggezer@bigatso.org.tr) iletilmesi hususunda gereğini rica ederiz.

İlgili üyelerimize duyurulur.