MEYDERE GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Firma Kategori:
Firma Ünvanı : MEYDERE GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Adres : BALIKLIÇEŞME KÖYÜ NO: 54 PK: 17200 ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BİGA/ÇANAKKALE/Türkiye
Telefon : +90 286 3243739
Web : http://meydere.com.tr
Yetkili Kişi : AKAY KÖŞDERE
Yetkili Kişi Telefon :
E-Posta : a.kosdere@kosderegroup.com

• Firmamiz 2008 yılında Çanakkale ili, Biga ilçesinde kurulmuş olup, fabrikamızda son teknoloji meyve-sebze işleme, depolama ve dondurma sistemleri kullanılmıştır.

• Fabrikamız 12.000m2 arazi üzerine kurulu olup, iç içe geçmiş iki binadan oluşmaktadir. Bu binalardan birinde, üretim-paketleme, depolama/soğuk hava muhafaza işlemleri yapılırken, diğer binada ise sadece dondurulmuş gıda üretimi ve depolaması işlemi yapılmaktadır.

• Fabrikamızda 500m2 ürün işleme alanı mevcuttur. Ayrıca, tesislerimizde 14 adet soğuk hava muhafaza odası bulunmakta olup, bu odaların 8 tanesi atmosfer kontrollü, geri kalan 6 tanesi ise çift rejimli muhafaza odasıdır.

Firma Fotoğrafları
Harita