BİGA TSO BAŞKANI ŞADAN DOĞAN’DAN ÇOMÜ REKTÖRÜ’NE TEBRİK ZİYARETİ
2023-06-14 15:18:00

BİGA TSO BAŞKANI ŞADAN DOĞAN’DAN ÇOMÜ REKTÖRÜ’NE TEBRİK ZİYARETİ

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan 13 Haziran 2023 Salı günü saat 14.00’te Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü olarak atanan Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’nu ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaret esnasında üniversite-sanayi iş birliği ve karşılıklı bilgi alış-verişinde bulunduklarını dile getiren Rektör Prof. Dr. Erenoğlu, Başkan Doğan’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve Biga TSO yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Doğan ise yaptığı açıklamada, ziyaret esnasında Biga’daki fakültelerin ve meslek yüksek okulunun genel durumu hakkında karşılıklı görüş alış-verişi ve değerlendirmelerde bulunduklarını ifade etti.