2023-08-31 09:39:00

BİGA TSO BAŞKANI ŞADAN DOĞAN TOBB’DA YAPILAN ORTAK KOMİSYON TOPLANTILARINA KATILDI.

TOBB Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB bünyesinde faaliyet gösteren Komisyon ve Kurul üyelerinin bir araya geldiği toplantılara katıldı.

TOBB Birlik Merkezi’nde yapılan ortak toplantıya; Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu, Tarım Kurulu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Hayvancılık Kurulu, Ekonomi Politikası Komisyonu, Dış İlişkiler Komisyonu, KOBİ Politikaları Kurulu, Sosyal Politikalar Kurulu, Basın Yayın Komisyonu, Dilekleri İnceleme Komisyonu, Turizm Kurulu, Mesleki Eğitim Kurulu, Mevzuat Komisyonu, Hesapları İnceleme Komisyonu, İklim Değişikliği ve Çevre Kurulu, Vergi Komisyonu, Kadın Çalışmaları Kurulu ve Ar-Ge ve İnovasyon Kurulu Başkan, Başkan Yardımcısı, Sözcü ve Raportör ile üyeleri katıldı.

Komisyon ve kurulların çalışmalarını çok önemsediklerini ifade eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Katkılarınız kendiniz, şehriniz ve ülke ekonomisi için çok önemli. Akıl akıldan üstündür. Bunu unutmayın. Ben her şeyi bilirim yerine istişare alışkanlığını benimsedik hep. Tartışacağız. Ortak aklı bulacağız” dedi.