BİGA TSO’DAN BALIKESİR TİCARET ODASI’NA ZİYARET
2023-08-02 09:45:00
BİGA TSO’DAN BALIKESİR TİCARET ODASI’NA ZİYARET
Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl ve beraberindeki heyet 01 Ağustos 2023 Salı günü saat 18.00’dee Türkiye’nin köklü odalarından biri olan Balıkesir Ticaret Odası’nı ziyaret etti.
Biga TSO heyetini Balıkesir Ticaret Odası’na gelişlerinde Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, Meclis Başkan Yardımcısı Ömer Işıklar, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile Genel Sekreter Serkan Acar karşıladı.
Balıkesir Ticaret Odası hizmet binasında çok samimi bir havada gerçekleşen görüşmeler esnasında yürütülen faaliyetler, verilen hizmetler ve uygulanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Biga TSO Başkanı Şadan Doğan tüm Balıkesir Ticaret Odası meclisini ve üyelerini 29 Eylül'de kapılarını açacak olan 17. Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’na davet etti.