BİGA TSO’DAN TEKİRDAĞ TİCARET BORSASI’NA ZİYARET
2022-08-24 13:22:00

BİGA TSO’DAN TEKİRDAĞ TİCARET BORSASI’NA ZİYARET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl ve beraberindeki heyet 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 11.30’da Tekirdağ Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Ziyarette Biga TSO heyetini, Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı, Meclis Başkanı Ahmet Fuat Uz, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile ve Genel Sekreter Ercan İzgi karşıladı.

Tekirdağ Ticaret Borsası hizmet binasında bulunan birimler, satış salonu ve akredite laboratuvar tek tek gezilerek kurumun işleyişi ve borsa işlem hacimleri hakkında ayrıntılı bilgiler aktarıldıktan sonra çok samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı, Biga TSO heyetinin ziyaretlerinden dolayı duymuş olduğu memnuniyeti belirtti.

Başkan Sarı, Biga Ticaret ve Sanayi Odası heyetine Borsada yürütülen işlemler ve faaliyetler hakkında detaylı bir sunum yaparak, iki bölgenin yatırım olanakları ve işbirliği yapılabilecek alanlar ile ticaret ve tarım ekonomisi üzerine istişarelerde bulunuldu. Coğrafi işaretli ürünler konusunda da yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret karşılıklı plaket takdimi ile sona erdi.