BİGA TSO HEYETİ KARACABEY’İ ZİYARET ETTİ.
2022-03-25 10:05:00

BİGA TSO HEYETİ KARACABEY’İ ZİYARET ETTİ.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası heyeti kardeş oda Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak yönetim kurulu toplantısı yaptı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş, Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Akın, Hüseyin Erdoğan ve Cüneyt Oflaz ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu 23 Mart 2022 Çarşamba günü sırasıyla Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nı ve Karacabey TSO Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Karacabey TSO binasında gerçekleştirilen ziyarette, Biga TSO heyetini Karacabey TSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Karşılıklı görüş alış-verişinin gerçekleştirildiği ziyarette Karacabey'in bereketli ovası ve uygun tarım şartlarıyla bir tarım kenti olduğunu vurgulayan Güncü, "Bunun yanında Karacabeyimiz bir sanayi ve turizm kentidir. İlçemiz, dünya çapında markalarıyla Türkiye ekonomisine ve istihdamına büyük katkı veriyor. Hedefimiz Karacabey'i zirveye taşımak. Biga da Güney Marmara'da tarım, hayvancılık ve tarıma dayalı sanayi kapsamında hızla kalkınan bir bölgemiz. İki kardeş oda olarak beraber hareket etme kültürünü arttırdıkça ülkemize daha fazla katma değer sağlayan bir etki yaratacağız" dedi.

Misafirperverliklerinden dolayı Karacabey TSO'ya teşekkür eden ve Karacabey'in her zaman Biga'ya sahip çıktığını ifade eden Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan "Her zaman birlikten kuvvet doğar. Birlikte hareket etmemiz hem bölgemiz hem de ülkemiz adına çok yararlı" şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Biga TSO Başkanı Şadan DOĞAN ve yönetim kurulu üyeleri Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla inşa edilen Mesleki Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu ve yetkililerde bilgi aldı.