BİGA TSO HEYETİ KARDEŞ ODA ÇORLU TSO'YU ZİYARET ETTİ
2022-08-23 13:20:00

BİGA TSO HEYETİ KARDEŞ ODA ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl ve beraberindeki heyet 23 Ağustos 2022 Salı günü saat 15.00'te kardeş oda Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Biga TSO heyetini Çorlu TSO'ya gelişlerinde Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Başkanı Erdim Noyan ile meclis üyeleri karşıladı.

Çorlu TSO hizmet binasında bulunan birimler tek tek gezildikten sonra yapılan görüşmeler esnasında Biga ve Çorlu bölgelerindeki yatırım olanakları ve işbirliği yapılabilecek alanlar, AB fonları tarafından desteklenen projeler ile ticaret ve sanayi üzerine istişarelerde bulunuldu.

Başkan Doğan Çorlu TSO meclisini 30 Eylül'de yapılacak Biga Fuarı açılışına davet etti.

Ziyaretin son bölümünde Çorlu organize sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren Can Tekstil ve Çığır Kimya fabrikalarında incelemelerde bulunuldu.