BİGA TSO MESLEK KOMİTELERİ NİLÜFER GÖLÜ’NDE
2023-06-19 15:28:00
BİGA TSO MESLEK KOMİTELERİ NİLÜFER GÖLÜ’NDE
Biga Ticaret ve Sanayi Odası, meslek komite üyeleri arasında kaynaşmayı artırmak amacıyla düzenlediği sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerine bir yenisini daha ekledi.
Biga TSO meslek komite üyeleri hem Biga’nın doğal güzelliklerini ve tarihi zenginliklerini tanımak, hem de günlük hayatın yoğun temposundan biraz uzaklaşarak 18 Haziran “Babalar Günü”nde Biga’nın eşsiz güzelliklerinden olan “Nilüfer Gölü”nde doğa yürüyüşünde buluştu.
18 Haziran 2023 Pazar günü sabah saat 10:00’da Biga’ya bağlı Kalafat Köyü’nde bulunan Nilüfer Gölü Orman Parkı’ndaki sosyal tesiste yapılan kahvaltının ardından Biga TSO organ üyeleri, aileleri ve çocukları unutulmaz bir gün yaşadı.
Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi, Biga Cumhuriyet Başsavcısı Eren Öztaş ve Eşi, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Servi ve eşi, İlçe Emniyet Müdürü Emre Bolat ve eşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, meslek komite üyeleri, basın mensupları ve Oda personeli ile ailelerinin çok güzel bir havada Nilüfer Gölü’nün çevresinde toplu olarak yürüyüş yapıldı.
Biga TSO üyelerine yönelik gerçekleştirilen doğa yürüyüşü faaliyetlerinin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini vurgulayan Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, doğa yürüyüşü sonrası yaptığı açıklamada, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra sportif etkinlikler de düzenleyerek üyelerimiz arasında birliktelik ruhunu daha da pekiştirmek istediklerini söyledi.