ŞADAN DOĞAN’A TOBB HİZMET ŞEREF BELGESİ
2023-06-01 15:05:00

ŞADAN DOĞAN’A TOBB HİZMET ŞEREF BELGESİ VERİLDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu kapsamında düzenlenen törende, TOBB Genel Kurul Delegesi Biga TSO Başkanı Şadan Doğan'a TOBB Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi.

TOBB 79. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde 30 Mayıs 2023 tarihinde düzenlenen, “TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni"ne TOBB AB Uyum Komisyonu Üyesi ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl ve Genel Sekreter Mustafa Mutlu’da katıldı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik ve vefaya büyük önem verdiklerini belirterek, “Büyüklerimizin dediği gibi, marifet iltifata tabidir. İşte bizde burada, camiamıza en uzun süre hizmet etmiş arkadaşlarımıza, fazlasıyla hak ettikleri Hizmet Şeref Belgelerini takdim etmek üzere bir araya geldik. Ne mutlu bizlere ki, camiamızda hep böyle değerli insanları tanıdık ve birlikte çalıştık. Onların emekleri ve gayretleriyle, Oda ve Borsalar, reel sektörün hizmet merkezleri haline geldi. Kurumsal hizmet kapasiteleri büyüdü, daha iyi, daha kaliteli hizmet sundular. Dünyanın örnek aldığı bir yapıya dönüştüler. Şirketlerimizin büyümesini, dışarıya açılmasını sağladılar. Böylece memleketimize daha çok yatırım, üretim, ihracat ve istihdam kazandırdık. Tüm bunları, el birliği, gönül birliği, akıl birliğiyle başardık. Allah, bu ülke için emek veren, alın ve akıl teri döken, herkesin başarılarını daim kılsın” dedi

Törende, TOBB Genel Kurul Delegesi Biga TSO Başkanı Şadan Doğan'a TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim edildi.