SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLÂNI
2023-07-10 12:20:00

BİGA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLÂNI

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’na 4857 sayılı İş Kanunu’na göre istihdam edilmek üzere “İnsan Kaynakları Prosedürü”ne uygun olarak aşağıda belirtilen nitelikleri taşıyan Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu 1 (bir) sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan,

b) Erkek ise askerlikle ilişiği bulunmayan,

c) Herhangi bir suçtan kamuda çalışmaya engel olacak biçimde hüküm giymemiş olan,

ç) İletişim fakültelerinin herhangi bir bölümünden mezun,

d) 35 yaşından gün almamış,

e) Türkçe dilini doğru kullanabilen, diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti yüksek,

f) İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,

g) MS Office programlarını, grafik tasarım programlarını (indesign, photoshop, illustrator) ve web programlarını iyi derecede kullanan,

ğ) Yurt içi ve yurt dışı yolculuklara ve rutin mesai dışı çalışmalara engel durumu bulunmayan,

h. Tacir ya da esnaf sayılmalarını gerektiren faaliyette bulunmayan,

ı. Takım çalışmasına yatkın, insan ilişkilerinde başarılı ve uyumlu,

i. Sürücü ehliyetine sahip ve seyahat engeli bulunmayan,

j. Mevzuatları takip edebilecek ve sorumluluk alabilecek, liderlik ve organizasyon becerisi yüksek, aktif, güler yüzlü, kendine güvenen

k. Tercihen en az 2 (iki) yıl tecrübeye sahip,

l. Kurum içi iletişim, etkinlik, organizasyon yönetimi yapabilecek,

m. Basın bülteni, röportaj vb. için gerekli olan içeriklerin hazırlanması, basın-yayın organlarına iletilmesi, basındaki yansımalarının takibi konusunda bilgi sahibi,

n. Kurumun sosyal medya hesapları ve web sayfası içeriklerini yönetebilecek,

o. Kurumsal kimlik ve yayın (kurumsal gazete, dergi, bülten vb.) hazırlayabilecek,

Başvuru, Biga TSO tarafından verilecek “F-69 İş Talep ve Bilgi Formu”nun doldurulması ve bahse konu formda yer alan destekleyici dokümanların (mezuniyet belgesi, geçerli KPSS puan belgesi, geçerli YDS puan belgesi, sahip olunan sertifika ve belgeler) birer suretlerinin, adli sicil kaydı ve nüfus cüzdan fotokopisi ile birlikte teslim edilmesi şeklinde gerçekleştirilecektir. Müracaatların; istenilen form, destekleyici dokümanlar ve ilgili belgeler ile birlikte 14 Ağustos 2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Biga TSO’ya şahsen yapılması gerekmektedir.

Biga TSO tarafından yukarıda belirtilen nitelikleri taşıyan adaylar arasında ayrıca sözlü mülakat yapılacaktır.

Yapılan başvurular işe alıp almama konusunda Biga TSO’yu bağlayıcı nitelikte değildir.

İSTENEN BELGELER:

1. Başvuru dilekçesi