TOBB BİGA ANAOKULU TEMELİ ATILDI
2023-06-19 15:20:00
TOBB BİGA ANAOKULU TEMELİ ATILDI
Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile Biga Ticaret Borsası’nın girişimleri sonucunda TOBB tarafından yaptırılacak anaokulunun temeli atıldı.
03 Şubat 2022 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasında yapılan Eğitime Katkı Protokolü kapsamında ihalesi yapılan 6 derslikli anaokulunun 16 Haziran 2023 Cuma günü saat 11.00’de temel atma töreni yapıldı.
Temel atma törenine başta Biga Kaymakamı Erdin Dolu olmak üzere Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga TSO Meclis Başkanı Melih Akyıl, Biga Ticaret Borsası Başkanı Bülent Baş ve Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Oda/Borsa meclis üyeleri, TSO Meslek Komite Başkanları ile basın mensupları katıldı.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Biga TSO Başkanı Doğan, “Biga’ya yeni bir okul kazandırılmasında büyük pay sahibi olan TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol Bigamız için de önemli bir eğitim yatırımına vesile olacak. Eğitime yatırımı geleceğe yapılan en büyük yatırım olarak gören TOBB ve Oda-Borsalar olarak ülkemizin geleceği ve çocuklarımızın eğitimi için elimizi taşın altına koymaya devam ediyoruz. Bölgemize hayırlı olsun.” dedi.